Креактив Харлем Шејк

 

По неколкуте интересни флеш мобови со кои го привлекоа вниманието на кавадаречката јавност, деновиве младите волонтери од младинскиот центар „Креактив“ се вклопија во светската треска наречена „Харлем шејк“.


Погледнете го нивниот креативен танц:

 

 
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov