Видео: „Анастасиа“ на „Тиквеш Рок Фест 1996“

 

Во сега веќе далената 1996 година, во склоп на „Тиквеш Рок фест“ кој се одржуваше во Домот на културата „Иван Мазов Климе“, со свој целовечерен концерт пред кавадаречката публика настапи легендарната македонска рок група „Анастасиа“.


Историското видео парче во должина од еден час и седумнаесет минути веќе подолг период е дел од глобалната мрежа, па за сите кои пропуштиле да го погледнат, ова е вашата шанса...


Уживајте...

 
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov