Видео: Репортажа на ТВ Крагуевац за Фени Индустри

 

Новинарите од соседните земји сеуште се интересираат за работата и загадувањето од Фени Индустри.

 

Последни кои му посветија целосна репортажа на кавадаречкиот комбант се новинарите од телевизија Крагуевац, кои покрај приказната за Фени, зборуваа и со жители на Кавадарци како и со градоначалникот Александар Панов.

 

Погледнете:

 
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov