Промотивно видео за акцијата за подобар Тиквеш

 

Акцијата за подобар Тиквеш која ја реализираше навивачката група „Лозари“ покрај големиот одзив, имаше и свои креативни моменти кои само придонесоа за нејзината успешност.


Меѓу нив, е и ова видео, во кое ќе видите една позната кавадаречка личност, чија што изјава дадена уште пред десетина година во еден од многубројните скечови, е актуелна и денес.


Погледнете

 
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov