„Куп Ми-Комерц 2012“

 

Тиквешкото езеро годинава по втор пат беше домаќин на најдобрите спортски риболовци од регионот. На турнирот „Ми-Комерц куп 2012“ организиран од здружението на спортски риболовци „Рибари Оскар“ годинава учество покрај најдобрите македонски спортски зедоа и најдобрите спортски риболовци од Косово.


Токму поради атрактивноста на турнирот „Ми Комерц куп 2012“, силната конкуренција, и убавините на Тиквешкото езеро, целиот настан привлече големо внимание, па покрај www.kavadar4e.com како беше официјален медиумски покровител на настанот, и локалните телевизии, натпреварот беше проследен и од будното око на големиот вљубеник во спортскиот лов и риболов, господинот Илија Бојаровски, кој на овој натпревар и посвети цела емисија од серијалот „Ловечко око“.


Погледнете:

 
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov