Макфестовските настапи на Виктори, Наталија и Billy Zver

 

Кавадаречката офанзива на најреномираниот македонски фестивал на забавна музика помина повеќе од успешно.

 

Одличниот настап на Виктори покрај хитот во најава го донесе и признанието „Драган Ѓаконовски - Шпато“ за најдобар аранжман на уште еден кавадарчанец, музичкиот гениј Зоран Алексиќ, а потенцијални хитови имаат и Наталија Славева со песната „Слободна“ и Billy Zver со Ивана Малинова во заедничкиот дует насловен како „Оган“.


Во продолжение погледнете ги уште еднаш нивните настапи.

 

 

 
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov