Видео: www.brzkrug.com - Изложба на олдтајмери

 

За прв пат годинава, во рамки на традиционалната манифестација тиквешкиот гроздобер се одржа и изложбата на олдтајмери која привлече големо внимание.


Екипата на специјализираниот сајт за авто-мото новости го посети Кавадарци и направи една добра репортажа за целиот настан.


Погледнете
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov