MACEDONIAN'S COMING - VIDEO FOR MACEDONIAN LIONS

 

 

Едно име, една пасија, една нација... Македонија... вечна инспирација... љубов за која се бори и гине... име за кое се слави и пее...

 

Македонски синови, јунаци, наследници на Александар, подржани од црвено-жолтата, македонската фаланга...

 

Видео, посветено на македонските ракометни херои, на навивачите, на Македонија... изработено од наш сограѓанин, кавадарчанец, македонец кој кратко порача: „само сонцето е постаро од Македонија“...

 

Уживајте...

 
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov