Фото+Видео: Ракометно „бучење“ во Пикасо

 

 

Ракометната еуфорија го зафати Кавадарци. По домови, кафетерии, кафеани, ресторани, во мали или големи групи на големо се гледа ракомет.

 

Меѓу сите овие локации, кафетерија Пикасо моментално е најбучното место. Високата децибелажа е резултат на 60 минутното шоу кое го прават „Лозарите“ кои денеска и во наредните денови ќе „бучат“ во Пикасо.

 

Покрај нив, уште многумина спортски уживатели, меѓу нив и многу девојки кои со знамиња и песна ги бодреа македонските ракометари.

 

www.kavadar4e.com беше дел од настанот, па еве како преку слики и видео изгледаше тоа.

 

<<<ФОТО>>>

 
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov