00:00 01.01.2012 Пикасо кафе

 

 

Кавадарци ја дочека новата 2012 година. Се славеше на плоштад, по домови, кафани, кафетерии, ресторани, ноќни клубови...

 

Сепак законите на физиката не ни дозволија да бидеме на повеќе места во моментот кога преминавме од една во друга година, но можеби тоа што во тој момент бевме во Пикасо кафе беше наша добра одлука.

 

Зошто е тоа така, погледнете го видеото кое ќе ви потврди што се се случуваше во Пикасо...

 

 

 
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov