Видео на годината: Дочекот на Гечевски

 

Неофицијалната навивачка химна „Излези момче право на тераса и поздрави ја Гоцевата раса, кренете раце високо горе, наше ќе биде и солунско поле“, беше вистински хит во последните седмици од август и почетокот на септември насекаде низ светот каде има македонци.

 

Познатиот рефрен ечеше и во Кавадарци. Лозари заедно со Тодор Гечевски на пречекот посветен на кавадаречката спортска гордост, ги испеаа познатите стихови.

 

Како изгледаше тоа, можете да погледнете ексклузивно на www.kavadar4e.com кое оваа година го одбравме за видео на годината.

 

 

 

 
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov