Нинџитсу презентација на членовите на Буџинкан

 

 

Голем број на млади кавадарчани ја проследија презентацијата на боречки вештини на кавадаречкиот нинџитсу клуб Буџинкан.

 

Во спортската сала Партизан во Кавадарци, учениците на тренерот Благој Танчев покажаа дел од тајните вештини на нинџитсуто.

 

Во продолжение, видео презентација од нивниот настап:

 

 
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov