Марјан Ѓорѓиевски vs неготинци

 

 

Веќе ги споделивме импресиите од неделниот настап во Пикасо на битолскиот stand up комичар, Марјан Ѓорѓиевски. Успешно искористувајќи ја вечната закачка на двата соседни града, Кавадарци и Неготино Марјан направи шоу со кое дефинитивно ги освои кавадарчани.

 

За среќа или несреќа, во Пикасо имаше неколку неготинци кои кисело се смееа додека еден нивен сограѓанин беше во центарот на вниманието на Марјан Ѓорѓиевски.

 

Еве како тоа изгледаше синоќа во Пикасо:

 
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov