Макфестовските настапи на Наташа и Наталија

 

 

Кавадаречките гордости, Наташа Малинкова и Наталија Славева блеснаа на сцената на Домот на културата „Ацо Шопов“ во Штип.

 

Емотивната изведба на Наташа Малинкова на „Ми вети се“ и заразниот ритам на „Тоа сум јас“ на Наталија Славева сеуште се едни од највртените песни македонските радио станици и најсподелувани линкови на социјалните мрежи.

 

Речиси две недели по премиерното издание, време е и ние да ве потсетиме како тоа изгледаа настапите на нашите кавадаречки гордости на сцената во Штип.

 

 

 

 
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov