Калиопи и Слободанка Танева: Бато

 

 

Хуманитарниот концерт на Калиопи кој на 11 окотмври 2011 се одржа во Кавадарци донесе многу забава и незаборавни моменти со песните на единствената македонска поп-дива.

 

Еден од тие моменти кои уште долго ќе останат во нашите сеќавање секако е и заедничкиот настап на Калиопи и младата кавадарчанка, девојчето со неверојатни вокални способности Слободанка Танева.

 

Антологиската „Бато“ многупати сме ја слушале и од Калиопи и од нашата Слободанка, но нивниот заеднички настап беше нешто посебно:

 

 
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov