„Обични луѓе, Лична Македонија“ - Кавадарци

 

 

 

Езеро, непрегледни лозови плантажи, грозје, ракија, вино, историја....

 

Кавадарци во емисијата „Обични луѓе, Лична Македонија“, видео кое морате да го погледнете...

 

 

 

 

 
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov