„Volunteer Wanted“ краток филм на СППМД

 

 

По повод европскиот тренинг на тема волонтеризам кој на почетокот од овој месец го реализираше Советот за превентива против малолетничка деликвенција, беше организиран фестивал на краток филм на кој работеа младите волонтери од седумте земји учеснички.

 

Не затоа што се наши, сепак краткиот филм на СППМД „Volunteer Wanted“ е еден од оние кој остави најголем впечаток.

 

Погледнете зошто

 
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov