Видео: Тоше Гечевски и Лозари: Излези момче ...

 

Неофицијалната навивачка химна „Излези момче право на тераса и поздрави ја Гоцевата раса, кренете раце високо горе, наше ќе биде и солунско поле“, е вистински хит во последните две седмици насекаде низ светот каде има македонци.

 

Познатиот рефрен денес ечеше и во Кавадарци. Лозари заедно со Тодор Гечевски на пречекот посветен на кавадаречката спортска гордост, ги испеаа познатите стихови.

 

Како изгледаше тоа, можете да погледнете ексклузивно на www.kavadar4e.com

 

 

 

 
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov