Видео: Суперхикс го „седна“ Кавадарци

 

 

Еден од најубавите моменти на овогодиншениот Тиквешки гроздобер се случи на настапот на ска панк составот Суперхикс.

 

На средина од големиот хит „Африка“, Пеце, фронтменот на „хикси“ ја „седна“ цела публика на земја, а на негов знак, следуваше вистинка експлозија на младешка енергија која сака да се забавува.

 

Моментот кој само се доживува можете да го погледнете уште еднаш, благодарение на www.kavadar4e.com

 

Уживајте

 
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov