Што очекувате од годинешното издание на Тиквешкиот гроздобер?

Што очекувате од годинешното издание на Тиквешкиот гроздобер?
Повеќе гости од страна
4  28.6%
Не очекувам ништо посебно
4  28.6%
Подобар вински карневал
3  21.4%
Да не се продава пиво
2  14.3%
Атрактивни музички ѕвезди
1  7.1%

Број на гласачи  :  14
Прв глас  :  Среда, 11 Април 2018 22:04
Последен глас  :  Понеделник, 16 Јули 2018 01:15
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov