Видео: ЦСИ ПД

 

И по две години од премиерата на ЦСИ ПД, урнебесната комедија која ни ја подготви Диме Коцевски заедно со неговата актерска дружина сеуште наголемо се прераскажува.


Благодарение на Никола Деков кој го постави видеото на глобалната мрежа, по две години имаме можност уште еднаш да се потсетиме на комичните сплетки и интриги измешани со кавадаречкиот хумор како и одличната глума на речиси истиот тим кој го видовме и во првото дело на Коцевски, „Иц'то и Јул'то“.


Уживајте...

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov