Видео: Деан и Александра - My baby just cares for me

 

Моќта на љубовта споена со инспиративноста на големиот уметник, создадоа ново совршено дело...

 

Венчавката на кавадаречкиот актер Деан Атанасов и неговата избраничка Александра Стојкова по многу нешта беше уникатна, а меѓу сите тие работи кои прават оваа свадба да биде една од најозборуваните е и прекрасното видео кое го подготви големиот мајстор, Тони Коцев...

 

Погледнете...

 
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov