Видео: Лозари ја запалија печката

 

 

 
 
Иако финалната серија заврши, уште едно потсетување на еден од најубавите моменти во кавадаречката спортска историја, големото славје на Лозари:
 

 
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov