Видео: „Прекрасно е да си дома“

Прекрасно е да си дома" е насловот на новиот сингл на Billy Zver и Cerber. Видеото е според вистинска приказна која му се случи на Billy во 2010 година, по враќањето од евровизискиот настап.

 

Колку и да си разочаран, сепак нема потопло место од дома, нема место во светот кое за некој би било позначајно од неговиот дом. Песната ни покажува дека иако животот е тежок, сепак треба да се продолжи напред без насилства, бидејќи насилствата носат големи последици.

 

 

Песната е снимена во студиото на Зоран Алекиќ, а спотот е снимен од страна на Зати.

Уживајте...
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov