Видео: Монополци бучно ги бодрат своите колеги

 

По повеќе од десетгодишна пауза работничките игри повторно ја оживеаа традицијата на фудбалско надмудрување и дружење на работниците од кавадаречките комапнии.

 

Но она што остави белег на возообновените работнички игри е навивачката група на Aliance One. Во сите натпревари кои ги одиграа, монополци имаа силна подршка од своите колеги кои бучно навиваа:

 

Еве како тоа изгледаше:

 

 
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov