Видео: Кавадарчанец трча по оградата на мостот на Луда Мара

 

 

Храброст или лудост. Најверојатно и двете особини се дел од карактерот на еден наш сограѓанин кој со својата циркуска точка ја тестираше својата рамнотежа.

Погледнете:

 

 

 

 

 

 

 

 




 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov