Евроголот на Ники

 

 

Никола Вареловски - Ники, момчето кое сите го препознаваме по специфичната фризура повторно е актуелно, овој пат со неговиот еврогол кој се врти на светската мрежа.

 

Вареловски кој настапува за тимот на Црна Река од Возарци постигна ефектен еврогол со дропкик од 30-тина метри.

 

Еве го неговото ремек дело:

 
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov