Бубо Каров - Марика мома убава

 

 

 

 

Освен што знае да не насмее до солзи, нашиот сограѓанин Бубо Каров алијас Цацко на многу пати знаел да не развесели, но и да не расплаче со својата песна.

 

 

Во емисијата на „Зајди зајди“ Бубо уште еднаш ги потврди своите вокални способности со изведбата на преубавата македонска народна песна, Марика мома убава...

 

Уживајте

 

 
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov