Бесплатно капење за сите на градскиот базен PDF Печати Е-пошта
Напишано од Unevski on Четврток, 14 Јули 2011 20:50   

 

 

Локалната самоуправа Кавадарци, излегувајќи им во пресрет на граѓаните, а земајки ги во обзир актуелните високи температури, во недела на 17-ти јули на сите граѓани им овозможува бесплатно капење на Градскиот базен Кавадарци.

 

Водата во базенот  кој работи во состав на Јавното претпријатие „Јасмин“ е исправна и санитарно прегледана, што значи е погодна за капење.

 

Прилика повеке за семејно освежување и разладување. Повелете на Градскиот базен Кавадарци секој ден од 10 до 18 часот.

 

Марјан Димитров - Телевизија Тиквешија
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov