Штитници за колена PDF Печати Е-пошта
Напишано од Wishmaster on Сабота, 19 Март 2011 23:11   

 

Колку една светска компанија може да се грижи за удобноста на жената за време на оралниот секс, покажа Diesel.

 

Иако на сите нас ни се познати како популарна марка на фармерки,  Diesel отиде чекор понатаму.

 

Индиската подружница на популарниот бренд за облека лансираше нов „must have“ производ - штитници за колена за време на оралниот секс.

 

Овој IN производ е вреден дури 150 долари а како резултатите на продажбата покажуваат тој е исклучително популарен.

 

Дали Diesel продажбата ќе ја прошири во другите земји, не ни е познато. Со оглед на феминистките, кој на ова ќе гледаат позитивно, јасно ни е зошто овој производ е лансиран само во Индија. Всушност, Индија и женските права немаат многу заедничко. Барем колената ќе им останат здрави.
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov