Борците против омраза го промовираа проектот Power to Change PDF Печати Е-пошта
Напишано од Unevski on Среда, 05 Август 2020 00:00   

 

Советот за превентива против малолетничка деликвенција во вторникот, 4 август 2020 година одржа инфо ден на кој го промовираше проектот Power to Change.

 

Имплементатор на проектот е Hate Fighters Network од Србија заедно во соработка со уште 7 организации (Udruga Impress од Хрватска, IDA Network од Бугарија, Organisation for Strategic Development in Africa (OSDA) од Гана, Beyond Borders од Италија, SPPMD од Македонија, Círculo Raíces Sardas од Аргентина, Hellenic Youth Participation (HYP) од Грција...

 
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov