„Еуросиг“ на нова локација во Кавадарци PDF Печати Е-пошта
Напишано од Unevski on Понеделник, 03 Декември 2018 19:19   

„Еуросиг“ и понатаму останува прв партнер од доверба и сигурност за сите жители на територијата на општините Кавадарци и Росоман.


Одсега лоцирани на улица „Мито Хаџи Василев - Јасмин“, веднаш над Стар Балкан, но со препознатливите пакети на сите типови неживотно осигурување достапни по најповолни цени, „Еуросиг“ продолжува да биде Вашиот прв избор при осигурување на Вашиот возен парк, имот...


Дополнително, понудата вклучува и здравствено патничко осигурување, осигурување од незгода, осигурување транспорт, осигурување одговорност од дејност...


Посетете ги во нивните простории, или контактирајте ги на 078 803 333 или на фејсбук страницата https://www.facebook.com/eurosigkav/

 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov