„Еко-живот“ со акција за соларни колектори за топла вода за социјално ранливи домаќинства PDF Печати Е-пошта
Напишано од Unevski on Вторник, 09 Јануари 2018 11:55   

 

Еколошкото друштво „Еко-живот“ од Кавадарци покрена акција за обезбедување соларни колектори за топла вода за социјално ранливи домаќинства, информира претседателот Роберто Паризов.


Тој појаснува дека колекторите ќе бидат наменети за семејства кои немаат поголеми месечни примања од 25.000 денари или социјално ранливи категории на домаќинства. Веќе е објавен повик на кој можат да се пријават сите заинтересирани, кои ги исполнуваат условите.
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov