КК Урбан Инвест најуспешен клуб на натпреварот „13ти Ноември“ PDF Печати Е-пошта
Напишано од Unevski on Вторник, 14 Ноември 2017 13:02   

 

Со освоени 14 златни, 5 сребрени и 9 бронзени медали, карате клубот „Урбан Инвест“ од Кавадарци е најуспешниот клуб на Меѓународниот натпревар „13ти Ноември“ кој по повод Денот на ослободувањето на град Скопје се оддржа во Спортската сала на Факултетот за Физичка култура во Скопје.

 

Златни медали:
1. Владанка Аврамова - кати поединечно кадетки.
2. Петар Аврамов - кати поединечно 2004 година.
3. Владанка Аврамова - кати поединечно јуниорки.
4. Петар Аврамов - кати поединечно 2004 година апсолутно ниво.
5. Данка Стојкова - кати поединечно 2006 година.
6. Данка Стојкова - кати поединечно 2006 апсолутно ниво.
7. Ристов Анастазија - кати поединечно 2004 година.
8. Стефанија Грозданова - кати поединечно 2004 година.
9. Филип Гурев - кати поединечно 2005 година.
10. Мартин Прстенков - кати поединечно 2007 година.
11. Марија Филипова - кати поединечно 2009 година.
12. Ката тим 2006/2007 година: Данка Стојкова, Мартин Прстенков и Надица Цветковска.
13. Ката тим 2004/2005 година: Петар Аврамов, Никита Николоски и Дени Николовски.
14. Ката тим 2004/2005 година: Стефанија Грозданова, Анастазија Ристов и Данка Стојкова.
Сребрени медали:
1. Сузана Гурева - кати поединечно 2009 година.
2. Мартин Прстенков - кати поединечно 2007 година.
3. Кристијан Митрев - кати поединечно 2007 година.
4. Кристина Цветкова - кати поединечно 2009 година.
5. Мартин Костов - кати поединечно 2007 година.
Бронзени медали:
1. Стефанија Гроздранова - кати поединечно кадетки.
2. Стефанија Грозданова - кати поединечно 2004 година.
3. Александар Кичев - кати поединечно 2010 година.
4. Тодор Стојанов - кати поединечно 2008 година.
5. Никита Николоски - кати поединечно 2004 година.
6. Сара Аврамова - кати поединечно 2009 година.
7. Надица Цветковска - кумите поединечно - 35 кг.
8. Ката тим 2006/2007 година: Кристијан Митрев, Мартин Прстенков и Мартин Костов.
9. Ката тим 2008/2009: Марија Филипова, Кристина Цветкова и Сара Аврамова.

 
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov