Заборавен

Трча Перица кај мајка му и и вели:

- Мамо, мамо го видов тато кај што и го става она во устата на комшивката.

- Добро синко вечер ова да го кажеш пред сите на славата - му рекла мајката.

Доаѓаат вечерта гостите, станува Перица и почнува да кажува:

- Денес го видов тато кај што и го става на комшивката она...како се викаше мамо она што ти го става поштарот в уста?
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov