Трип

Kaко наркоманите ги делат триповите?

- Добар е кога гледаш змеј.
- Лош е кога змејот те гледа тебе.
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov