Верба

Отишла некоја баба на гинеколог. Гинекологот сакал да се пошегува со бабата па и рекол:

- Честито бабо, трудна сте!

И бабава: Леле, денес ни на сопствен прст не можеш да му веруваш!
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov