Објавен трејлерот за прикаската „Се врте ваа“

 

Речиси две недели по снимањето кое се одвиваше во селото Рибарци, Кавадион Продукција го објави и трејлерот од шестата епизода од серијалот „Кав’даречки народни прикаски“, која носи работен наслов „Се врте ваа“.


„Се врте ваа“ е една од најсодржајните приказни од овој серијал, а во неа ќе ги видиме Данчо Бањански, Снежана Карова, Симона Богева, Љупчо Настов, Диме Боцев, Коле Колев - ЗезоЃоко Делов и Иле Камчев.

 

Снимањето на „Кав'даречките народни прикаски“ продолжува и викендов и тоа во селото Мајден. На ред е програмата „Записи на ѓаволот“ во која покрај кавадаречката екипа ќе видиме неколку гости, и тоа доајените на македонското глумиште Ќире Андоновски, Лазар Бараков и Стево Симски кој е и автор и на сценариото, додека режисерската палка овој пат ќе му биде доделена на Драган Вељановски.

 

 
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov