Кругчиња

Влегува каубоец во салон и седнува на шанкот и нарачува едно пиво.


Со пивото си пали и една цигара и почнува да прави крукчиња. После некое време доаѓа еден голем дебел индијанец го тапка за рамо и му вика: „Слушаааај , ако продолжиш да тропаш глупости за мајка ми ќе те убијам“.
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov