Храброст

Храбар

Кога ќе се вратиш дома пијан и жена ти е во кревет, а не спие, ти ќе земеш стол и ќе седнеш пред неа?
- Што правиш? - те прашува, а ти и одговараш: - Сакам да седам во прв ред кога ќе почне циркусот!


Похрабар
Кога ќе дојдеш дома и ја глеаш жена ти со метла и ти ја прашуваш:
- Чистиш или се спремаш негде да одлеташ?

 

Најхрабар
Идеш дома мртов пијан со шминка на кошулата. Ја маваш жена ти по газ и и викаш:
- Ти си следна!
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov