Екстази

Седат две жаби на барски цвет. Едната одеднаш скокнува во вода и почнува да се врти, салто напред, назад и така неколку минути... Вракајќи се назад на барскиот цвет, жабата која тоа го гледала извикува:


- Крек?
- Не, екстази - одговара другата.
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov