Доцнење

Таткото и ќерката се договориле таа да си доаѓа во 12 часот. И се било во ред девојчето секогаш си доаѓала точно на време. Но една вечер мине 12, ама неа ја нема. Таткото почнал да збеснува.


12:30, 1:00, 1:30, 2:00.
2:15 полека влегува девојката.
Татко и кој ја чекал станал и спиштил: Колку е саатот?
Девојката: Ама...
Таткото: Што ама, колку е саатот?
Девојката: Тато...
Таткото: Не ми се правдај, не сакам да те видам!
Девојката плачејќи: Ме силуваа...
Таткото, подзастанува малку: Добро, 15 минути, кај си до сега, кај си до сега!!!
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov