Мотор

Плавуша полагала за возачка, па ја прашале:


- Како работи моторот?
- Може ли со мои зборови да кажам?
- Ајде!
- Брммм брмммммм брмммммммм...
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov