Бром

Разговараат двајца старци од по 80 години.

- Се сеќаваш ли на Втората светска војна?
- Да, да, се сеќавам.
- А се сеќаваш ли на бромот кој ни го ставаа за да не ни се креваат?
- Да, се сеќавам.
- Замисли, дури вчера почна да делува.
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov