Куче

Влегува човек со куче во кафич, седнува на шанк и порачува две чаши виски. Му ги дава шанкерот чашите и овие двајцата ги испиваат. Некоја девојка во кафичот зачудена се приближува до човекот и го прашува:


- Убаво си го научил кучето. Знае уште некој трик?

 

- Секако. Знае како да задоволи жена.


Девојкава се заинтересирала како тоа кучево може да задоволува, па заедно со човекот под рака и кучето заминува во некоја соба позади. Се соблекува девојката, се мести убаво на креветот и чека кучево да ја задоволи. Арно ама кучево не реагира, само си го гледа газдата, па човеков изнервиран му вика:


- Абе, глупаво куче. Гледај сега, ова е последен пат како ти покажувам како се прави тоа!
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov