Вечер

Оди еден маж на трафика и и вика на продавачката:

- Дај ми Нова Македонија!
А оваа: - Нема, ако сакаш да ти дадам Вечер?
-Не, фала вечер ќе ми даде жена ми...
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov