Студент

Студент му се јавува на професор во 2:43 минути после полноќ.
-Ало!?
Професоре, спиете?
-Да, зошто?
-Затоа што јас учам пи*ка ти матерна!
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov