Совет

Згодна студентка никако да положи испит, па професорот ја прекорува. Меѓутоа свесна за својата убавина и шарм, таа му вели:
- Професоре, се ќе сторам само да го положам испитов.
- Баш се?
- Да.
- Сигурна си?
- Морам да положам професоре, се ќе сторам.
- Добро, кажи ми што правиш во петок навечер?
- Ништо професоре.
- А да земеш малку да учиш, а?
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov