Султан

Султанот си доаѓа дома, а 33-те негови жени го чекаат наредени една до друга. Се наведнал султанот и и шепнал на првата:


-Очите ти се како сјајни ѕвезди, усните ти се како свежи црешни...те сакам највеќе од сите.
Пренеси понатаму !
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov