Видео: Бошко, фала ти за се

 

Тажно и разочарувачки делува вестта дека Бошко Јововиќ повеќе не е дел од кошаркарскиот клуб Фени Индустри.


Едноставно, момчето кое со својата игра, пожртвуваност, но и со огромна љубов кон градот кој го чуствува како свој втор дом не заслужи ваков неблагодарен крај, но животот на професионалците понекогаш знае да биде и повеќе од суров.


Но, за да не претераме со зборовите и да не преминеме во патетика, ќе ве потсетиме на едно видео од нашата архива, видео направено пред пет години со едно мало апаратче со ужасен миркофон, но и покрај се пораката кое тоа ја носи е бесценета, барем за сите оние кои барем еднаш почуствувале љубов кон тим од својот роден крај.

 
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov